Gazpacho cremós

Gazpacho cremós

Comença la temporada del Gazpacho! El primer segons aquesta recepta, amb uns canviets:

Ingredients

1 kg de tomàquet madur, tipus branca, tallat en quatre
1 poma golden tallada en quatre
2 alls
50 grs d’oli

Gazpacho cremós

Tots els ingredients al TH i programar 30 segons a vel. 5.

Afegir sal i pebre i programar 3 mins però ara a vel. 10. Això és el que el fa cremós.

Afegir-hi aigua i gel al gust (250 grs aprox).

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bebidas, Entrantes, Fruta, Sopas, Verano, Verduras i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s