Aquest és un cafè que es pot prendre al Starbucks per Halloween que a la Sara li encanta.
Ingredients
- 250 ml de llet vegetal (ametlla, soja o la que hi hagi)
- 1 cullerada sopera de puré de carbassa (carbassa bullida o cuita al forn de vapor i pasada pel batedor)
- 1 culleradeta de sucre (o al gust, a la Sara li agrada una mica més)
- 1/4 culleradeta de canyella
- 1 polsim de nou moscada
- 1 polsim de gingebre en pols
- 1 polsim de clau en pols (no en tenim)
- 1/2 cafè expresso
Escalfar la llet en una tassa al microones (2 mins. a 600 w) fins que sigui molt calenta però sense que bulli. Afegim les espècies i el sucre i també el puré de carbassa. Remenar amb un batedor de varilles mini o una forquilla (nosaltres amb el batedor de piles que fa escuma).
Un cop mig muntada la llet i que ja tingui com un dit d’escuma, hi posem la meitat d’un cafè expresso. I llestos!