Pumpkin Spice Latte o el cafè amb llet de Halloween

Aquest és un cafè que es pot prendre al Starbucks per Halloween que a la Sara li encanta.

Ingredients

  • 250 ml de llet vegetal (ametlla, soja o la que hi hagi)
  • 1 cullerada sopera de puré de carbassa (carbassa bullida o cuita al forn de vapor i pasada pel batedor)
  • 1 culleradeta de sucre (o al gust, a la Sara li agrada una mica més)
  • 1/4 culleradeta de canyella
  • 1 polsim de nou moscada
  • 1 polsim de gingebre en pols
  • 1 polsim de clau en pols (no en tenim)
  • 1/2 cafè expresso

Escalfar la llet en una tassa al microones (2 mins. a 600 w) fins que sigui molt calenta però sense que bulli. Afegim les espècies i el sucre i també el puré de carbassa. Remenar amb un batedor de varilles mini o una forquilla (nosaltres amb el batedor de piles que fa escuma).

Un cop mig muntada la llet i que ja tingui com un dit d’escuma, hi posem la meitat d’un cafè expresso. I llestos!

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Otoño, Trucos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s